Laat je inspireren door deze wanddecoraties

Met eenmaal je zwarte stopcontacten gemonteerd, is het tijd om de rest van de muren in je woonkamer, hal en keuken te gaan stylen. Om je te inspireren met iets aparts aan de muur, hebben we een aantal voorbeelden gevonden die eigenlijk in ieder industrieel passen. Net als zwarte stopcontacten kun je iets aparts aan de muur altijd een plek in het interieur geven. Hoewel het wat extra werk is, kan het enorm helpen om een moodboard te maken. Pak een stapel tijdschriften en ga ouderwets knippen en plakken. Op deze manier kun je voor jezelf een goed beeld vormen van wat je mooi vindt en waar je met je interieur naar toe wilt. Wanddecoraties kunnen daarbij zowel het puntje op de i zijn, als het statement wat het hele interieur bepaald. Tijd om je wat inspiratie op te laten doen.


Zwarte stopcontacten kopen?


Houten wereldkaart

Een van de wanddecoraties waar wij helemaal verliefd op zijn is een houten wereldkaart. Bij een wereldkaart denk je wellicht nog aan de ouderwetse kaart die vroeger in het aardrijkskundelokaal hing, maar een houten wereldkaart is echt een eyecatcher in ieder interieur. De wereldkaart is gemaakt van dik hout, waardoor het een 3d effect op de muur heeft en echt van je wand afspringt. Leuke toevoeging is dat je de houten wereldkaart strak kunt laten, maar ook met pinnen kunt aangeven waar je zelf al bent geweest – of juist waar je nog naar toe zou willen natuurlijk.

3d vormen

Zoals je merkt zijn we fan van wanddecoraties die van je muur ‘afspringen’. Zo heb je ook steeds meer strakke – vaak zwarte – 3d vormen. Dit kunnen abstracte vormen zijn, maar vaker is het een afbeelding van een dier of object, die met strakke lijnen is vormgegeven in plaats van met ronde lijnen. Hierdoor is de wanddecoratie iets abstracter, maar geeft het ook een groter wow-effect aan je interieur.Unieke klok

De meeste interieurs hebben wel ergens een klok hangen en wij vinden het toch ook altijd wel prettig om een klok te hebben. Gebruik deze kans dan ook om een unieke klok te scoren. Persoonlijk zijn we groot fan van bewegende klokken, waarbij je het tijdmechanisme ziet draaien. Hierdoor krijg je door de bewegende tandwielen een unieke wanddecoratie waar wij altijd minutenlang naar kunnen staren en wegdromen.