Hoe zwarte accessoires in je woning je huis een moderne look kunnen geven

Ben je op zoek naar wat inspiratie voor de inrichting van je huis? Dan is de eerste stap vaak om te bepalen voor welke kleuren of je gaat. Waar de meeste huizen van vroeger uit meestal een landelijke stijl hadden, zien we steeds vaker dat de moderne en industriële look wordt ingezet. En niet voor niets! Voor het gebruik van zwarte accessoires zorgt ervoor dat je huis niet alleen een extra chique uitstraling geeft, maar ook een moderne look. Wil je weten hoe je zwarte accessoires kunt toepassen binnen jouw interieur, lees dan onze tips!

Accessoires voor op tafel

Zwart kan voor veel mensen een ontzettende overweldigende kleur zijn. Het is dus belangrijk zo minimalistisch mogelijk te beginnen. Zo hoef je dus niet direct je volledige inboedel in te ruilen voor alles wat zwart is, maar kun je met een paar prachtige waxinelichthouders, een vaas en ornament al een enorm verschil maken. Accessoires zijn toch namelijk de finishing touch van ieder interieur.

Zwarte muurventilator praktisch en stijlvol

Met de steeds warmer wordende zomers in ons land, is een beetje verkoeling natuurlijk geen overbodige luxe. Zo is een zwarte muurventilator de perfecte manier om dit te kunnen doen. Zo zijn ze door hun zwarte look niet alleen ontzettend stijlvol, maar ook direct praktisch. Zo kun je ervoor kiezen om ze aan het plafond te hangen, maar dienen ze ook perfecte ter decoratie voor aan de muur. Kortom, de perfecte toevoeging aan je interieur.

Meubels

Wil je dan toch aan de slag met je meubels dat kan! Zorg er dan alleen wel voor dat je niet alles zwart maakt, want dat brengt nu niet echt bepaald sfeer. Zo kun je gerust kiezen voor een zwarte bank of eettafel, maar combineer het dan wel met andere kleuren. De combinatie goud/zwart en ook zwart/groen doen het bijvoorbeeld ontzettend goed. Zo kun je dus kiezen voor een zwarte bank met als aankleding gouden en groene sierkussens om het geheel compleet te maken. Zo kun je dus met bepaalde accenten heel eenvoudig het verschil maken.