Led lichtkrant

Wil jij graag je bezoekers of klanten op een goede manier gemakkelijk en snel kunnen informeren? Dan is een Led lichtkrant de perfecte manier om dit te kunnen doen. Het grote voordeel hiervan, is dat het direct opvalt en je hiermee je bezoeker direct kunt voorzien van belangrijke informatie. Daarnaast zijn te eenvoudig te programmeren, zodat je de boodschap op iedere gewenste manier kunt projecteren richting de bezoeker. Kortom, ideaal dus! Om je een idee te geven welke mogelijkheden er nog meer allemaal zijn, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Tekst en video

Normaliter wordt een Led lichtkrant veelal gebruikt voor tekst. Zo kun je er praktisch iedere gewenste boodschap op laten zien. Zo kun je tijdens een festival bijvoorbeeld bezoekers een bepaalde richting uitsturen en kun je ze gebruiken wanneer er wegwerkzaamheden gaande zijn. In deze gevallen volstaat het met alleen tekst. Een korte boodschap die al vanaf een flinke afstand is te zien. Toch zijn er ook mogelijkheden om video toe te voegen aan je Led lichtkrant. Uiteraard zal het geheel dan wel iets anders werken, aangezien je natuurlijk meerdere schermen nodig hebt om een bepaalde boodschap middels video over te brengen. Dit gebeurt vaak in bijvoorbeeld stadion waar een optreden plaats vindt of een ander groot evenement waarop beelden worden getoond.

Binnen of buiten?

In de basis kennen we een 3-tal verschillende soorten Led lichtkranten. Zo kun je kiezen voor een indoor Led lichtkrant, die logischerwijs alleen binnen kan worden gebruikt. Deze led lichtkrant is tevens ook voorzien van een wat lagere lichtsterkte, aangezien je niet te maken hebt met eventueel zonlicht. De andere variant is uiteraard geschikt voor buiten en is juist voorzien van een hogere lichtsterkte. Mocht de zon er dan op schijnen, dan is dit geen enkel probleem en kan iedereen het zonder problemen gewoon lezen.

Tot slot

De laatste variant is geschikt voor zowel binnen als buiten. Echter worden deze schermen wel binnen geplaatst. Deze led lichtkrant is namelijk gemaakt voor reclame uitingen die vanuit binnen naar buiten worden gedaan. Zoals bij bijvoorbeeld veel winkels is de etalage wordt toegepast. Deze zijn voorzien van een wat feller licht dan de indoor variant, maar niet geschikt om volledig buiten te plaatsen.